Hög kvalitet och effektiv service har varit ledord under de mer än 40 år som Proxitron levererat klimatkammare och vibrationsprovningsutrustning från bland andra Thermotron till kunder i hela skandinavien. Nöjda kunder inom fordons-, försvars- och elektronikindustri såväl som renodlade testhus har gjort oss till en uppskattad leverantör på marknaden. Vi är miljö- och kvalitetscertifierade mot ISO9001:2000 och ISO14001:2004. Hör av dig redan idag om du är nyfiken på vad vi kan göra för just dig! * Brett sortiment ugnar och kammare för simulering värme, kyla, fukt och vibration * Ny serie mycket snabba kammare, 25C/min och mer! * Testsystem för HALT & HASS * Vibratorer och styrsystem * Serviceorganisation certifierad för kylservice som utför service och kalibrering av temperatur, fukt och vibration på Thermotron och andra märken

Hemsida: www.proxitron.se